AgilePMexamen oefenen

AgilePM® Foundation e-learning

Neem nu een gratis proefaccount!

Examenvragen biedt een prima mogelijkheid om veel te oefenen met examenvragen voor de EXIN-examens. Je kunt oefenen per onderwerp van de stof of een proefexamen samen laten stellen. Ook biedt men een samenvatting van de stof. Ik heb er voor mijn examen BISL en TMAP veel aan gehad!

Petra S. - Applicatiebeheerder EZIS at BovenIJ Ziekenhuis

AgilePM Foundation examen oefenen
Examen oefenen € 22.50
Eigenschappen
  • 3 maanden toegang tot proefexamens
  • Meer dan 150 vragen
  • Vragen per onderwerp
  • Volledig proefexamen
Opties
  • App met alle vragen  (android)  
    €  5.50
Kies je opties op het bestelformulier.

AgilePM Foundation examen oefenen

app oefenen

Nu ook oefenen met APP!

Zelfstandig het AgilePM® Foundation examen voorbereiden

U besluit zich te verdiepen in AgilePM, dé manier voor het managen van DSDM projecten, en u overweegt het AgilePM Foundation Examen af te leggen. Met één van de hieronder getoonde boeken en de oefenopgaven van examenvragen.nl heeft u de beste kans om in één keer te slagen!

AgilePM® boeken
Agile Project Management Handbook v2.0 DSDM Consortium
DSDM Consortium - ISBN-13: 9780992872724

This handbook is based on the Agile Project Framework, the latest version of DSDM, and is intended to support the accredited Agile Project Management (AgilePM®) v2.0 Foundation and Practitioner training course, as well as providing the definitive source for the AgilePM® v2.0 Foundation and Practitioner exams.

Foundations of IT Service Management op basis van ITIL<sup>©</sup> v3 Bert Hedeman, Henny Portman, Ron Seegers, m.m.v. Hajati Wieferink
DSDM Consortium - ISBN-13: 9780992872724 Zaltbommel: Van Haren Publishing - ISBN: 978 94 018 0024 2

Dit is een interessant boek voor iedereen die benieuwd is naar het managen van agile projecten en meer wilt weten dan alleen scrum. Het is enerzijds geschreven voor personen die zich willen voorbereiden op het AgilePM Foundation en Practitioner examen en anderzijds voor mensen die naast AgilePM zelf ook de relatie van AgilePM met andere agile methoden en raamwerken willen begrijpen

Meer over AgilePM in deze video:
AgilePM examen

Het TMap® Suite Test Engineer examen duurt 60 minuten en bestaat uit 30 vragen. De examenvorm is computergestuurde multiple-choice vragen. Open boek en electronische apparatuur zijn niet toegestaan.

Doelgroep Examen

De module TMap® Suite Test Engineer is primair bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met testen bezig zijn: (beginnende) professionele testers. De module is ook geschikt voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Algemene kennis op het gebied van systeemontwikkeling en een half jaar tot een jaar werkervaring in het vakgebied testen wordt aangeraden.

Examenonderwerpen
  1. Kader en belang van testen (20%)
  2. TMap activiteiten en TMap NEXT fasen (45%)
  3. Ontwerpen van tests (35%)