ASL examen oefenen

ASL examen oefenen

Neem nu een gratis proefaccount!

Dankzij Examenvragen.nl heb ik op een praktische, efficiënte en effectieve wijze kunnen voorbereiden en slagen mijn examen voor TMAP, ASL, BISL. De behandelde stof sluit goed aan op de praktijd en examen. Zeker aan te raden voor geïnteresseerden die overwegen om zich te gaan certificeren!

Rob V. - Senior Tester at Cordares

ASL Foundation examen oefenen
Examen oefenen € 32.50
Eigenschappen
 • 3 maanden toegang tot proefexamens
 • Meer dan 250 vragen
 • Vragen per onderwerp
 • Oefenexamens dat in samenstelling en vorm overeenkomt met het echte examen
Opties
 • App met alle vragen  (android)  
  €  5.50
 • Download complete samenvatting   
  €  9.95
Kies je opties op het bestelformulier.
ASL Foundation examen oefenen

app oefenen

Nu ook oefenen met APP!

Doelgroep ASL® v2 Foundation

Een ASL®2 Foundation Training, en een bijbehorend ASL®2 Examen, is bedoeld voor professionals die zich bezighouden met applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en applicatiemanagement. Maar natuurlijk ook voor de professionals die hier een directe relatie mee onderhouden bijvoorbeeld vanuit het Functioneel Beheer (BiSL) of Technisch Beheer (ITIL) domein, en zich op Foundation Niveau willen verdiepen in het ASL®2 Framework.

Tot de doelgroep van de ASL®2 Foundation module worden gerekend:

 • applicatiebeheerders
 • ontwerpers (functioneel en technisch)
 • ontwikkelaars/ developers
 • testers
 • teamleiders en projectmanagers
 • en andere geinteresseerden die betrokkenen zijn bij de instandhouding en doorontwikkeling van informatiesystemen
Over ASL®2 Foundation

De ASL® v2 Foundation Module richt zich op het domein van Applicatieontwikkeling en Applicatiemanagement. Kennis van ASL®2 op Foundation Niveau biedt de professional handvatten om het complexe speelveld rondom de instandhouding en vernieuwing van applicaties te overzien met daarnaast inzicht en kennis van het ASL®2 Procesmodel en het gebruik daarvan!

Zelfstandig het ASL® Foundation examen voorbereiden

U besluit zich te verdiepen in ASL, dé manier voor het managen van DSDM projecten, en u overweegt het ASL Foundation Examen af te leggen. Met één van de hieronder getoonde boeken en de oefenopgaven van examenvragen.nl heeft u de beste kans om in één keer te slagen!

ASL® 2 - Een framework voor applicatiemanagement Remko van der Pols
Zaltbommel: Van Haren Publishing, 2009. - ISBN 978 90 8753 312 0

ASL, application Service Library, is als publicdomain-standaard het procesframework voor applicatiemanagement.

Dit handboek geeft u een gedegen en compleet overzicht van ASL®, een evolutionaire vernieuwing van het succesvolle en breed toegepaste ASL® framework.

Foundations of IT Service Management op basis van ITIL<sup>©</sup> v3

Jan van Bon
Zaltbommel: Van Haren Publishing, 1e druk, oktober 2007. - ISBN 978 90 8753 056 3

'Foundations of IT Service Management op basis van ITIL' is al jaren het tonaangevende ITIL boek in de markt.

Dit handboek geeft u een gedegen en Let op! Alleen Paragraaf 2.5 en Hoofdstuk 8 zijn aangemerkt als 'verplicht' voor het ASL® Foundation APMG Examen.

ASL Foundation examen

Door middel van een ASL®2 Training of ASL®2 Zelfstudie Cursus kunt u zich voorbereiden op het ASL®2 Foundation Examen. Het examen kan worden afgelegd bij APMG. Daarbij wordt uitgegaan van voorkennis gebaseerd op minimaal een half jaar werkervaring in een applicatiebeheer omgeving. Het examen is vooral gericht op het toetsen van uw kennis ten aanzien van het ASL2 Procesmodel (67%), en in mindere mate gericht op de context (23%) en de toepassing (10%) van het ASL®2 Framework.

De duur van het examen bedraagt 60 minuten en wordt afgenomen met behulp van de computer en bestaat uit 40 multiple-choice vragen. U moet 26 van de 40 vragen goed te beantwoorden wilt u zich op foundation-niveau certificeren voor ASL2. Voor het examen kunt u zich zo nodig individueel inschrijven op de website van APMG.