IPMA-D examen oefenen

IPMA-D examen oefenen

Neem nu een gratis proefaccount!

Voor mijn Exin examen BiSLF heb ik veel vragen zitten oefenen via examenvragen.nl Juist ook door de uitleg bij de (verkeerde) antwoorden heb ik nog veel geleerd. Ik heb er zeker veel aan gehad. Ook raak je daardoor vertrouwd met de manier van vragen stellen.

PM de B. - Functioneel applicatiebeheerder radiologie at Groene Hart Ziekenhuis

IPMA D (ICB4) Foundation examen oefenen
Examen oefenen € 24.50
Eigenschappen
  • 3 maanden toegang tot proefexamens
  • Meer dan 500 vragen
  • Vragen per onderwerp
  • Open vragen en multiple choice vragen
  • Rekenvragen
  • Volledige proefexamens
Opties
  • App met alle multiple choice vragen  (android)  
    €  5.25
Kies je opties op het bestelformulier.

IPMA-D examen oefenen

app oefenen

Nu ook oefenen met APP!

Over IPMA D

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing. Gedurende het IPMA D traject zult u theoretisch kennis op alle gebieden van projectmanagement vergaren. Ook zult u kritisch uw eigen functioneren binnen projecten leren beoordelen.

IPMA-D boeken

U besluit zich te verdiepen in IPMA. Of misschien wilt u zelfs een stapje verder gaan, en overweegt u een IPMA Foundation Examen af te leggen. In dat geval kunnen we u aanbevelen de website van examenvragen.nl nader te bestuderen. Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om via deze site uw IPMA literatuur als Boeken, Whitepapers en artikelen te bestellen.

projectmanagement-op-basis-van-icb-versie-4-ipma

Bert Hedeman, Roel Riepma


Bert Hedeman, Roel Riepma
Van Haren Publishing B.V. | 3e druk, 2016 - EAN: 9789401800648

Dit handboek 'Projectmanagement op basis van ICB versie 4' vervangt het zo succesvolle handboek 'Projectmanagement op basis van NCB versie 3'.

Ook deze nieuwe versie is weer bedoeld voor alle projectprofessionals zoals projectmanagers, teammanagers en PMO-medewerkers als ook voor al diegenen die projecten moeten aansturen, zoals opdrachtgevers en andere leden van de projectstuurgroep

ipma examengids

De examengids is onmisbaar als u een IPMA opleiding volgt of van plan bent een IPMA-C, IPMA-D of IPMA-PMO certificaat te behalen. Op basis van de ICB worden de competenties, eindtermen, leerdoelen en leerstof op een heldere wijze aan elkaar gekoppeld en uitgelegd.

Daarnaast wordt per leerdoel in de kantlijn aangegeven wat het vereiste beheersingsniveau en welke kennis of toepassing per examen vereist is.

Doelgroep IPMA D (Certified Projectmanagement Associate) IPMA-D Examen

Bent u een (toekomstig) projectleider, teamleider, projectmedewerker of bent u een medewerker die IPMA D-gecertificeerd wil worden? Dan is dit een uitstekende studiehulp voor u!

IPMA D is het traject voor de beginnende projectmanager, of de wat meer ervaren projectmedewerker met behoefte aan theoretische onderbouwing.

IPMA-D Examen

Door middel van een IPMA Training of IPMA Zelfstudie Cursus kunt u zich voorbereiden op het IPMA-D Examen. Het examen kan worden afgelegd bij IPMA certificeren.

Het examen bestaat uit twee onderdelen: Meerkeuze vragen en Open vragen. Van beide soorten vragen vindt u op examenvragen.nl veel voorbeelden om mee te oefenen!