TMap® Suite Test Engineer e-learning

Neem nu een gratis proefaccount!

I recommend this product.

André Van De Bult - Mainframe application maintenance at IBM

TMap® Suite Test Engineer e-learning
Examen oefenen € 41.50
Eigenschappen
 • 3 maanden toegang tot proefexamens
 • Meer dan 250 vragen
 • Vragen per onderwerp
 • Oefenexamen dat in samenstelling en vorm overeenkomt met het echte examen
Opties
 • App met alle vragen  (android)
 • €  5.50
 • Downloads:
  • Samenvatting TMap® Next
  €  9.95
Kies je opties op het bestelformulier.

TMap® Suite Test Engineer e-learning

app oefenen

Nu ook oefenen met APP!

Over TMap® Suite

De IT-industrie verandert razendsnel en het vak van tester wordt daardoor steeds complexer. De laatste jaren is het aantal nieuwe ontwikkelmethoden, mensen en technologieën in de IT toegenomen. Het belang van een uitstekende softwarekwaliteit wordt ook steeds groter. Alle aspecten van het dagelijks leven worden inmiddels volledig ondersteund door het gebruik van software. De TMap Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap® om in een nieuwe tijd een tester optimaal te kunnen ondersteunen. De testmethode TMap® heeft een lange geschiedenis: TMap® is als teststandaard toonaangevend. Honderden organisaties passen - wereldwijd - TMap toe.

TMap® Suite Test Engineer boeken

U besluit zich te verdiepen in TMap® Suite, de best-practice op het domein van Testmanagement & Test Engineer. Of misschien wilt u zelfs een stapje verder gaan, en overweegt u een TMap® Suite Test Engineer Examen af te leggen. De volgende boeken vormen onderdeel van de beschrijving van de TMap® Suite:

TMap Next

Tim Koomen, Leo van der Aalst, Bart Broekman, Michiel Vroon
Sogetibooks | 1e druk, 2014. - EAN: 9789075414790

Neils quest for quality

Aldert Boersma, Erik Vooijs
Sogeti | 2014 - ISBN: 9789075414837

 

TMap® Suite Test Engineer examen

Het TMap® Suite Test Engineer examen duurt 60 minuten en bestaat uit 30 vragen. De examenvorm is computergestuurde multiple-choice vragen. Open boek en electronische apparatuur zijn niet toegestaan.

Doelgroep Examen

De module TMap® Suite Test Engineer is primair bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met testen bezig zijn: (beginnende) professionele testers. De module is ook geschikt voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Algemene kennis op het gebied van systeemontwikkeling en een half jaar tot een jaar werkervaring in het vakgebied testen wordt aangeraden.

Examenonderwerpen
 1. Kader en belang van testen (20%)
 2. TMap® activiteiten en TMap NEXT® fasen (45%)
 3. Ontwerpen van tests (35%)
TMap Dag 2012: Back to the Future of Testing:

TMap® is a trademark of Sogeti Nederland B.V., which is in no way affiliated with examenvragen.nl/Learning Ideas. References to trade marks or product/service ranges are made solely with the aim of indicating examenvragen.nl/Learning Ideas's products/services functionality and do not imply a) any statement on quality or security or b) any endorsement from Sogeti Nederland B.V.